torstai 16. elokuuta 2012

painted by numbers


Tyhjennän, lajittelen, heitän pois, piilotan kellariin, järjestän siististi hyllyille. Siivoan asuntoani ties kuinka monetta tuntia putkeen, miten voi omistaa näin paljon tavaraa? Kirjoja löytyy jokaisesta hyllystä ja kaapinnurkasta, kymmeniä laatikoita ja purkkeja täynnä pikkukrääsää, lähemmäs viisikymmentä lankakerää ja vielä enemmän eri kokoisia ja muotoisia puikkoja ja koukkuja. Muistitikkuja ja sarjakuvia, cd-levyjä ja koulupapereita. En vielä ole uskaltanut edes avata vaatekaappia - mutta toisaalta, jos jokin saa hymyn huulille niin se on se, kun viikkaa pois liian suureksi jääneitä vaatteita.

Koko elämäni on näissä kolmessakymmenessäseitsemässä neliömetrissä, ja niin suuri osa siitä tuntuu niin turhalta. Heitän armotta pois kaiken mitä en tarvitse ja pistän jäljelle jääneet asiat järjestykseen - ehkä pitäisi yrittää tehdä sama myös pääkoppani sisällä. Raahata syömishäiriö, ahdistus, masennus ja pakko-oireet sinisessä Ikean kassissa kuusi kerrosta alas, heittää roskalavalle ja olla ajattelematta enää ikinä. Keskittyä kouluun ja ystäviin, työntekoon ja vartaloni kuntoon saamiseen, oppia tuntemaan itseni paremmin, ehkä harkita uutta parisuhdetta kun olen siihen taas valmis.

Jos tämä flunssa ei ala pikkuhiljaa loppua, niin kuristan jonkun pahaa-aavistamattoman ohikulkijan. Tai vaihtoehtoisesti kissani, joka ei suostu olemaan repimättä huonekasvejani kappaleiksi.

asuntoni sisältöä:
346 sivua laulunuotteja
38 keittokirjaa
29 kielioppi- ja sanakirjaa
25 kauhuelokuvaa 
18 harry potter -kirjaa
16 kynttilää
10 matkaopasta
9 keittiöveistä
7 dinosauruslelua
 6 pehmolelua
4 sivua painolaskelmia
1 pari pilkullisia kumisaappaita

9 kommenttia:

  1. 25 HARRY POTTER KIRJAA? Miten on mahdollista? :D Ja noi kielioppi ja sanakirjatkin hämmentää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ja voi kuule kun suuri osa vielä lähti vanhempieni mukana Kiinaan! Pitää olla vähän nörtti ja omistaa kato monella eri kielellä. :D Ja kielioppi- ja sanakirjojen määrä selittyy sillä, että opiskelen kieli-, kääännös- ja kirjallisuustieteiden laitoksella.

      Poista
    2. ...Paitsi että tajusin just että sulla on mennyt rivit sekaisin - Pottereita on vain 18. ;)

      Poista
  2. Hihi, mäkin omistan kaikki Harry Potterit niin suomeksi kuin englanniksikin. Olihan ne englanninkieliset pakko ostaa ilmestyessään kun ei jaksanut oottaa suomennoksia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Meillä on kaikki englannin lisäksi suomeksi ja ruotsiksi ja pari saksaksi ja latinaksikin, harmi etten kerennyt kaikkia salakuljettaa omaan asuntooni ennen kuin vanhempani muuttivat sinne Kiinaan. :D Mutta no, onpahan ainakin sitten ostoslista syksylle!

      Poista
  3. Sun innoittamana laskin omasta hyllystä löytyvät kauhuleffat (sisältäen myös joitakin trillereitä sekä esim zombi- ja vampyyrileffoja jotka lasken ko. kategoriaan vaikkeivat olisi sinänsä pelottavia) ja sain tulokseksi 69 elokuvaa. Ja nuo ovat vain dvd:llä ja blurayllä olevat :D Ja tuo luku sisältää yhtenä elokuvana Tales of terror -boksin jossa on muistaakseni 33 lyhytelokuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, toi on kyl jo ihan kiitettävä määrä. O.o

      Poista
  4. Hei olen anonyymina seuraillut blogiasi, lukenut kaikki tekstisi ja nyt vihdoin uskaltauduin liittymään julkisesti lukijaksesi. Kirjoitat hyvin ja olen tosiaan jäänyt koukkuun blogiisi. Voisipa ongelmat heittää kerralla roskiin, kun niitä tarpeeksi kasaantuu..mutta niin toivottavasti elämänvirtasi löytäisi uuden uoman tai jotain :> että asiat lähtisivät menemään parempaan suuntaan~ kaikkea hyvää sinulle, jatkathan kirjoittamista♥

    VastaaPoista