sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

1:30 (elossa)


Olen kuulemma huono ystävä koska minulla oli paha olla Helsingissä ja selitin vain omista tunteistani; välitän vain itsestäni, paskat muista. Kerrankin luulin että minulla on oikeus sattua, että on oikeus itkeä ja puhua itsestäni. Ei näköjään, nyt ahdistaa ja hävettää ja haluan kuihtua pois. Olisi vain pitänyt esittää onnellista ja keskittyä muihin, osaan peittelyn muutenkin niin hyvin että eipä se mitään suurta vaihtelua olisi ollut.

Tämä oli hyvä muistutus, ihmisiin ei pidä luottaa, parempi olla yksin kotona itkemässä kuin mennä ulos ja riskeerata se, että toiset näkevät pahan oloni. Minni sai minut vuosien hiljaisen ahdistuksen jälkeen oppimaan luottamaan ja puhumaan, eihän se voi olla vaikeata palata takaisin yksinäisyyteen? Muuttaa elämä yhdeksi leikiksi; leikkiä että kaikki on hyvin samalla kun iltaisin leikin veitsillä, raapia kurkkuni verille sen sijaan että soittaisin jollekulle. En haluaisi, mutta en kestä sitä että sattuu aina vain uudestaan ja uudestaan.

Tekisi mieli soittaa Nitalle ja lähteä hänen luo, mutten voi sitäkään tehdä. Luulin että Nita on paras ystäväni, mutta enpä ole hänestäkään mitään kuullut kuukauteen.

Ehkä oikeasti en vaan ole ihmisenä minkään arvoinen.

8 kommenttia:

  1. Tiiän tunteen ku on iha vitu pha olo ja just ku puhut jollekki vhä sisät painetta pois nii käsketää olla hiljaa... Vitut ajattele vaan itteensä sillo jos on paha olo... Sillo pitää saada puhua jollekki:) mulle voi aina tulla puhuu:)) elsi.ikonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Älä edes kuvittele ettet olisi ihmisenä minkään arvoinen, koska sä oot! ja Merkitset varmasti monelle ihmiselle paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi vaan kiva, jos joskus saisin siitä muistutuksenkin. Kiitos kommentista.

      Poista
  3. Kirjoitin tähän pitkän tekstin mutta pyyhin sen. En osaa sanoa järkevästi muuta kuin että tuo on minullekkin niin tuttua. Et ole ainut ja minulle voit tulla aina puhumaan, pistä vain blogiini kommenttia jos tahdot. Jaksamisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina tarvitse olla järkevä. Mutta kiitos paljon kommentista ♥

      Poista
  4. Ehkä kannattaisi laittaa itse Nitalle viestiä eikä odottaa vain toisen yhteydenottoa? :)

    VastaaPoista