lauantai 21. heinäkuuta 2012

sexyback


Basso jyskyttää korvissani, sydän jyskyttää rintakehässäni. On armottoman kuuma mutta ei voi lähteä tanssilattialta, ei kesken huuman, ei kun alkoholi virtaa suonissa ja käsi vaeltaa toisen lanteilla. Nyt pitää keskittyä elämiseen.

Join liikaa ja liian kallista, näytin varmaan sekopäiseltä marionetilta tanssilattialla mutta ei se mitään koska minulla oli niin uskomattoman hauskaa etten muista milloin viimeeksi. Tanssin Sopulin kanssa pilkkuun asti hei miks nää ei soittanut mitään hyvää hidasta tähän loppuun ja toivoin etten nolannut häntä heilumisellani ihan liikaa. Poltin outoa napsahtelevaa tupakkaa ja kehoani koristaa hämmentävän monta leimaa, ja saatuani kyydin aamulla kotiin kiroilin mielessäni kun oli ihmisiä ympärillä. Puoli viideltä nukkumaan ja puoli yhdeksältä herätys, reippaana töihin kymmeneksi tunniksi - voin kertoa että oli muuten pisimmältä tuntuva työvuoro hetkeen.

(Minua tuli kolme eri ihmistä yrittämään iskeä, yksi - tosin ei mikään pahannäköinen - niin sinnikkäästi että piti sanoa että minulla on jo seuraa. En ymmärrä, miksi joku haluaisi tällaista valasta, mutta kyllähän se hymyn nosti huulille.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti