torstai 12. heinäkuuta 2012

unessa kerran kohtasin


Eilen oli hauskaa. Taisin olla Sopulin mielestä aivan sekopää, olin uskomattoman hyperaktiivinen ja pompin kaupassa hyllyltä toiselle, ostin farkut (tuuman kapeammat kuin edelliset) ja huulikiillon, kahvilassa uskalsin jopa ostaa smoothien kysyttyäni ensin että mitä tarkalleen se sisältää luonnonjugurttia marjoja hunajaa. Toivottavasti en aiheuttanut päänsärkyä höpötykselläni, koska minulla ainakin oli kovin kivaa. Nyt toinen kuulemma virkkaa kisulleni leluhiirtä, hymyilyttää.

Tänäänkin on ollut siedettävä olo, vaikka olinkin töissä yksitoista tuntia. Asiakaspalvelussa on yksi puoli joka on sekä huono että hyvä: huono, koska on inhottavaa pakottaa itsensä hymyilemään kun tahtoisi vain itkeä; hyvä, koska kun tarpeeksi pakottaa itsensä hymyilemään, niin sitä alkaa oikeasti hymyilyttää. Lauloin Prinsessa Ruususen metsälaulua ja hyppelehdin paikallani etten paleltuisi kuoliaaksi.

Palelen nykyään koko ajan, tiedän sen johtuvan syömisestä tai oikeastaan sen puutteesta ja asia pitäisi korjata mutta en vain pysty. Sitä paitsi tykkään pukea kerroksia t-paita kauluspaita college takki päälle töissä, silloin kukaan ei näe kuinka laihdun, kukaan ei hössötä, Appelsiini ei katso pahalla kun sanon että minulla on omat eväät niin en tule hänen kanssaan työpaikan ravintolaan. Lounastauoilla otan pienenpienet evääni ja menen järjestyksenvalvojien omaan taukotilaan, kirjoitan paperipäiväkirjaan samalla kun syön.

11.7.2012. Minä syön hedelmää ja pientä kuppikeittoa kun työkaveri vieressä kiskoo jättimäistä kanapasta-annosta. Hymyilyttää. [...] Vietän päiväni unelmoiden alipainon rajasta, välillä tuntuu kun leijuisin ilmassa. En saisi ajatella äitiä mutta ajattelen silti, naurattaa kun kuvittelen hänen ilmeensä kun lähden heidän luokse kymmenen kuukauden päästä, hoikkana ja kauniina.

Kirjoitan kirjoitan kirjoitan kauniiseen värikkääseen vihkooni, kuulakärjellä koska lyijykynällä suttaa vasemman käden kirjoittaessa. Minulla on maailman kaunein päiväkirja, se on Akateemisesta kirjakaupasta ja maksoi 8,90€. Taidan oikeasti olla aika sekaisin. En ihan oikeasti taida välittää, tahdon vaan kivun loppuvan.

Vanhempani muuttavat huomenna toiselle puolelle maapalloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti