maanantai 23. heinäkuuta 2012

anywhere


Eilen syötiin ja saatanasti, en vain jaksanut välittää vaikka tänä aamuna ahdistikin aivan kamalasti - 100 grammaa painavampi kuin viikko sitten. Eihän se ole yhtään mitään, ja todennäköisesti se on vain ruokaa vatsassa, mutta silti. Onneksi eilinen mättö oli itsetehtyä sushia, jota voi melkein väittää terveelliseksi. Hyvää se ainakin oli.

Tänään on vapaapäivä! On tapahtunut vaikka mitä: aamupäivällä lähdimme Kukan ja Sinin (Kukan tyttöystävällä on vihdoin nimi!) kanssa Ikeaan seikkailemaan, lihapullabrunssi ja kaksi tuntia kiertelyä ja spekulointia ja ihailua, lähdin sieltä kuusikymmentä euroa köyhempänä mutta ilman mitään oikeasti turhaa. Ostin hyllyn ja kynttilöitä, säilytyspurkkeja keittiöön ja pussilakanasetin, kaksi teemukia ja leikkuulaudan, teenipsuttimen ja yövalon ja vaikka mitä. Ikeasta Kukan luo, missä minä tyylikkäästi nukahdin sohvalle minuutin sisään ja heräsin joskus tunnin jälkeen. Herättyäni päätimme lähteä Citymarketiin, missä kului melkein toiset kuusikymppiä - ostin seuraavan parin viikon lounasainekset, harjan kissalle, pari naistenlehteä ja... jotain, en muista. Teitä varmasti kiinnostaa lukea minun ostoslistojani, mutta ei se mitään!

Siellä ruokakaupassa oli kyllä pelottavaa, niin kuin muiden kanssa ruokakauppailu yleensäkin on. Pelkään että toiset katsovat oudosti kun kaiken ravintotiedot pitää tarkistaa kerran kaksi kolme, minä katson haltioissani sipsihyllyjä mutten osta mitään ja Sini kysyy että enhän minä ole millään helvetin laihiksella. Minä naurahdan ja sanon etten ole, enkä uskalla katsoa Kukkaa silmiin. Mutta toisaalta, voiko syömishäiriötä kutsua laihdutuskuuriksi? Ostin kauniiseen lasipurkkiini lisää pähkinä-hedelmäsekoitusta, ne ovat minun karkkejani. Niitä saa napostella muutaman päivässä samalla kun selailen Skinny Bitchiä ja askartelen.

Päätin tänään, että kun ensi vuonna lähden perheeni luo Kiinaan, menen sinne Trans-Siperialla, sillä junalla joka menee Moskovasta Siperian ja Mongolian halki Pekingiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti