keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

sitten olen valmis


Sanoisin että ilta oli vaikea, mutta tuntuu turhalta, kun jokainen sekunti on vaikeaa ja illat vaan marginaalisesti enemmän. Seitsemän yötä takana, seitsemän yötä jolloin en pääsääntöisesti ole saanut viittä tuntia enemmän unta vaikka töihin herätys klo 6:20. Illalla ahdistus kouristaa niin kovaa etten saa henkeä, yöllä painajaiset valtaavat maailman enkä tiedä pitäisikö olla helpottunut kun herää.

Tein virheen ja kävin aamulla taas vaa'alla. En tiedä mitä hyvää kuvittelin siitä seuraavan. Tyhjyys painaa vatsaa ja näytän paremmalta kuin pitkään aikaan, tiedän että pitää syödä mutta ei ei ei pysty. Jo pelkän veden juominen tekee pahaa; eilen bussissa matkalla töihin näin ikkunasta pizzerian ja meinasin oksentaa vatsahapot vieressä istuvan tytön syliin kun yökötti niin paljon. Häiriöni huutaa että hei tämähän olisi hyvä tilaisuus tiputtaa kilo kaksi neljä seitsemän, yritän vastustaa.

Vaikka ikinä välillä en tahtoisi, aion yrittää selvitä. Tein listan asioista jotka haluan kokea elämäni aikana; kun olen tehnyt kaikki listalla olevat asiat, saan luovuttaa jos vielä haluan. Jotkut kohdista ovat tarkkoja pelaa jalkapalloa, jotkut vähän ympäripyöreitä lähde kun pitäisi jäädä jää kun pitäisi lähteä, mutta kaikki sellaisia asioita mitä minulla on suunnitelmissa tehdä. Lisään varmaan myös asioita sitä mukaa kun niitä keksin. Koko listan voi periaatteessa todella nopeasti jos haluaa, tosin ensimmäinen kohta näe Kiinan muuri on sellainen jonka varmaan koen vasta ensi keväänä - mutta toisaalta, tiedän että voin aina soittaa äidille että haluan heidän luokseen, ja sitten olisi lentoliput seuraavalle viikolle. (Jos ette siis ymmärtäneet, parin viikon päästä muu perheeni muuttaa Pekingiin puoleksi ikuisuudeksi.)

Elämä pelottaa mua. Vaikka kykenisin siihen joskus, miten tulen ikinä uskaltamaan olla taas onnellinen? Kaikki kuitenkin romahtaa.

5 kommenttia:

  1. tiedän jotain siitä mitä tunnet. mulla paha olo rajoittuu vaan henkiseen puoleen ja tarkoitin että tiedän miltä tuntuu kun rakas ihminen poistuu elämästä, ei maailmasta mutta läheltäsi silti. sen kivun määrää ei voi selittää, mulla on takana jo 14kk ja vieläkään ei voi sanoa selvinneensä, vaikka hieman helpottaakin. ja se yksinäisyys mitä toinen ihminen jättää sisälle kylmää niin että meinaa henki mennä, vaikkei oikeasti yksinäinen olekaan. mutta kyllä tästä selviää, lopulta. voimia, et ole yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kai vaan yrittää jaksaa uskoa etten ole yksin, ja että kyllä tämä tästä. Kiitos kommentista.

      Poista
  2. Blogisi on ihana! tyylisi kirjoittaa, pistää hymyilemään vaikka aiheet on rankkoja. Voimaa sulle ihan tosipaljon ♥

    pystyn samaistumaan hiukan myös erotuskaan - seurustelin puolitoista vuotta, suhde päättyi viime elokuussa, mutten vieläkään tiedä miten olla ilman häntä. Silti, uskotaan yhdessä että suru helpottaa vielä joskus ♥

    ~
    toisessamaailmassa.blogspot.com
    suojelusperkele.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja joo, ei muuten ole mitään hauskaa puuhaa. Jakselemisia sullekin :3

      Poista
  3. Kiitti neuvosta ! : )

    En ymmärrä miksi ahdistus on aina iltaisin pahinta. Miksi se on unissa ja miksi se on hereillä. Lopultakaan en osaa sanoa enää, mitä eroa on hereillä olemisella ja nukkumisella..

    Välillä tuntuu, etten edes halua ikinäkoskaanenään parantua masennuksesta sunmuusta paskasta, ja mietin samoja asioita, miten voi enää uskaltaa olla onnellinen. Ja mä oon myös miettinyt, että osaako sitä enää edes enää elää normaalia elämää, kun on niin kauan elänyt kaikennäkösen paskan varjostamana.

    Toi lista asioista, jotka haluaa tehdä elämänsä aikana on hyvä juttu, pitäis varmaan itekkin tehä sellanen. Ehkä se antais jotain jaksamista, aina kun tuntuu, ettei jaksa enää, niin lukis sen läpi ja tajuis mitä kaikkee on vielä kokematta ja uskaltais antaa itelles aikaa.

    En mä tiedä, mutta jaksamisia sulle kuitenkin, vielä tulee aurinkoisia päiviä ♥

    VastaaPoista