torstai 11. lokakuuta 2012

kaikki on satua


Nukuin pommiin psykiatrin akuuttitapaamisesta. Helvetin hienoa! En ikinä nuku pommiin mistään tärkeästä, en ymmärrä miten onnistuin siinä juuri nyt kun olisi ihan aikuistenoikeasti pitänyt herätä. Oli ylipäätään ihme että sain edes akuuttiajan vain päivän varoitusajalla, ja nyt menin sössimään senkin.

Enkä tietenkään saa enää unta vaikka olen niin perkeleen väsynyt, että haluan vain kiljua ja mennä takaisin sänkyyn. Tai mahdollisesti juoda lasin punaviiniä ja neuloa kaksitoista tuntia putkeen punaisessa lepakkotuolissani. Punaviinin juominen puoli yhdeksältä torstaiaamuna ei tosin taida olla maailman fiksuin valinta vaikka humanisti olenkin, ehkä tyydyn kompromissiin ja neulon sisäisesti kiljuen. Jos juon neuloessa yhtä paljon teetä kuin eilen ja toissapäivänä, teekaappini saattaa oikeasti tyhjentyä seuraavan vuoden aikana; hamstraan teetä vähintään yhtä maanisesti kuin laadukkaita lankakeriä.

Tänään kampaaja ja Kukan syntymäpäivä. Käyn ehkä myös Appelsiinin luona pikaisesti, pitää katsoa - olen oikeasti niin väsynyt että jos tahdon pysyä hereillä illalla niin päiväunet saattaisivat olla ihan fiksu idea. Tai ehkä juon vaan paljon kahvia päivän mittaan. Olen alkanut juoda kahvia ensimmäistä kertaa elämässäni. Hassua.

Kamalan sekava olo. Pitäisi varmaankin syödä.

Onneksi Applen asiakaspalvelu on jotain maailman parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti