keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

look at my


Tuntuu hölmöltä sanoa että tänään on parempi päivä, minun kuuluu sanoa hyvä päivä ja hymyillä muttakun en minä muista milloin päivä olisi ollut oikeasti hyvä. Tänään en ole itkenyt, tänään olen syönyt, tänään en ole katsonut parvekkeelta alas ja miettinyt entä jos. Tänään on ollut parempi päivä.

Kävin Kukan kanssa kaupungilla hoitamassa muuttopaperiasioita ja muita Vastuullisen Aikuisen Velvollisuuksia. Kahvilassa uskalsin ostaa korvapuustin, kalorit vilisivät päässä mutta sain silti syötyä sen vailla mitään sen suurempia omatunnontuskia, minkä lisäksi ostin kaupasta ihan oikeaa ruokaa eikä vain salaattia. Kotiin päästyäni kuulen kuinka ääni sisälläni kuiskii läski idiootti hyytelökasa mutta ravistan päätäni ja paistan pannulla falafeliä valkosipuliöljyssä ja kaadan kastiketta salaattini päälle, syön jokaisen palan lautaseltani vaikka tunnen sykkeen nousevan ja ajatusten muuttuvan sekaviksi.

Kahden viikon päästä saamme avaimet uuteen asuntoon. (Äiti ei suostu uskomaan että olemme Kukan kanssa vain ystäviä, siihen pisteeseen asti että minua alkaa ihan oikeasti ottamaan päähän.) Kamalan jännittävää.

4 kommenttia:

  1. Heippa (: Näin aluksi haluan tulla kehumaan kirjoitustyyliäsi, se on niin kovin ihana!

    En ole seurannut blogiasi kauhean kauaa, joten en tiedä, teetkö yleensä tällaisia, mutta jos teet, niin täällä olisi sinulle pieni haasteen poikanen!
    http://tuopienitytto.blogspot.fi/2013/03/vahan-pitempaa-runoa-seka-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti, on aina yhtä ihanaa kuulla että joku tykkää! ♥

      Poista
  2. Yhdyn Saraan, kirjoitustyylisi on kovin ihana.
    Onnea uudelle kodille. :)

    VastaaPoista