sunnuntai 30. syyskuuta 2012

candyman


"Siis mä oon oikeesti kattonu et sä oot Virta muuttunut ihan sikana kesän aikana!"
"Ai, miten?"
"No siis sulla on vaatetyyli muuttunut ihan mielettömästi, sä vaikutat niinku siis enhän mä tunne sua silleen kunnolla mutta sä vaikutat paljon enemmän omalta itseltäs ja niinku jotenkin yleisellä tasolla itsevarmemmalta. Ja sä oot laihtunut ihan sikana kans, siis silleen kiinteytynyt!"

Nauran Kerän selitykselle juhlissa, vaikka välttelenkin viimeisen lauseen kohdalla vieressä seisovan Nitan katsetta. Itsevarmasta en menisi vannomaan, mutta on totta että oloni on nykyään jotenkin enemmän oma itseni kuin aikaisemmin. Ihan kuin olisin alkanut rakentaa omaa identiteettiäni kokonaan uusiksi, ja nyt se alkaa pikkuhiljaa muodostua. Omituista.

Eilen oli muutenkin kovin hauskaa! Letin tyttöystävä oli koristellut paikan ja leiponut vaikka mitä, ja ensimmäistä kertaa ikuisuuteen ympärilläni oli enemmän naisia kuin miehiä. Juttelin paljon etenkin syntymäpäiväsankarin ja Kerän kanssa. Kerän olen tuntenut yli kolme vuotta mutta jutellut vain satunnaisesti massaluennoilla ja lankakaupassa, jossa hän on töissä. Nyt kuitenkin juteltiin kunnolla vaikka mistä, ravintoloista ja lankamerkeistä ja tulevaisuudensuunnitelmista, heteronormatiivisuudesta ja parhaista vegaanisista juustovalmisteista.

Tänään onkin sitten aivan kamala krapula, en ole ajatellut tehdä mitään neulomista ja Supernaturalin katsomista järkevämpää - vaa'alle en todellakaan ole astumassa koska siitä ei kännisyömisen jälkeen ikinä seuraa hyvää, mutta ehkä tekee hyvää pitää päivän tauko numeroista. Voisinpa joskus pitää pidemmänkin tauon.

2 kommenttia: