torstai 17. tammikuuta 2013

bubblegum bitch


Kello ei ole edes viittä iltapäivällä ja olen jo kerennyt tehdä vaikka mitä - heräsin kuudelta, hyppäsin junaan Helsinkiin, hain viisumini Kiinan suurlähetystöltä, lähdin takaisin tänne opiskelukaupunkiin, kävin kaupassa, vietin vartin Kukan kanssa ja tunnin yksin luisteluradalla, kävelin puolisen tuntia, paistoin itselleni pinaattilettuja omakehu haisee mutta perkele että mä osaan tehdä hyvä ruokaa ja nyt pitäisi alkaa siivota ja pestä pyykkiä. Ihanaa, kun näitä oikeasti produktiivisia päiviä alkaa olla elämässäni enemmän ja enemmän; ehkä vielä joskus sängynpohjalla itkien vietetyt päivät ovat vain historiaa.

Huomenna vuosien takainen kirjoittajakaverini Tähti tulee käymään yöksi, luvassa paljon kasvisruokaa ja Disney-leffoja. Tähden seura tekee minulle muutenkin hyvää: hän on parantunut monen vuoden anoreksiasta ja elää nyt täysin normaalia elämää. Saan minäkin vähän erilaisen valonkipinän tähän arkeeni.

Lauantaina taas näen ensimmäistä kertaa pariin vuoteen hyvää ystävääni Amya, odotan ihan hurjan innolla! Lopetimme melkein täysin yhteydenpidon, kun Minni oli niin mustasukkainen hänen takiaan - miten tämäkin tuntuu niin tutulta? - mutta nyt sovimme pitkästä aikaa pitävämme kunnon tyttöjenillan.

Vaikka paino pomppiikin epämiellyttävästi, on minulla sentään ihania ihmisiä ympärilläni. Vaikkei koko elämä tee niin, niin ainakin tämä viikonloppu hymyilyttää.

4 kommenttia: