sunnuntai 23. joulukuuta 2012

night after night


ravintola ravintola ravintola buffet ravintola aamiainen karkkikauppa ravintola ravintola

Masennus ja yleinen ahdistus ovat jättäneet minut rauhaan viime päivinä, mutta tuntuu kuin olisin sekoamassa tästä ruoan määrästä - kaikkialla on ruokaa ja tiedän lihoneeni jo ennen lomaa, nyt lillun uima-altaassa ja tunnen läskien pursuavan yli uuden uimapuvun reunojen, sovitan kaupoissa t-paitoja ja kaikki saa minut näyttämään merinorsulta valokuvissa vaikka muut sanovat minua pieneksi enkä meinaa löytää tarpeeksi pieniä farkkuja ja haluaisin vain juosta vessaan oksentamaan.

Onneksi on ollut muuten hauskaa. Olen shoppaillut innosta pinkeänä: olen toistaiseksi löytänyt läjän tavallisia vaatteita, Universal Studiosista Jurassic Park -hupparin, ja Downtown Disneystä ihanan Minni Hiiri -rannekellon, minkä lisäksi ostin Universal Studiosin Tylyahosta Puuskupuh-topin. Tylyaho oli muutenkin koko tähänastisen loman kohokohta: olen ollut Harry Potter -fani seitsenvuotiaasta asti, ja eilen, kun seisoin Tylypahkan pikajunan edessä juoden kermakaljaa, nousi tahtomattakin kyyneleet silmiin. Se oli jotain niin uskomattoman taianomaista, en millään ollut uskoa sitä todeksi. Nytkin selaan kuviani sieltä enkä meinaa sisäistää, että ihan oikeasti olin siellä.

Neljä päivää takana, kuusi vielä edessä.

8 kommenttia:

  1. Sulla on ihanan sykähdyttävä blogi :)

    http://beatywings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. millaista on kermakalja? :) mitä siihen tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on... itse asiassa en ole varma :D Maistuu eniten ehkä Suomessa tuntemattomalle cream sodalle, jonka päällä on jotain vaahdotettua kermavaahdon kaltaista. Tosi hyvää! Ja siis ellet tiedä, niin se on Harry Potter -juttu.

      Poista
  3. Oi ihanaa, oot Harry Potter fani! En tiennytkään :)
    Itsekin kasvanut HP:n ympäröimänä, mulla on itseasiassa niskassa samanlainen tatuointi kuin tän postauksen kuvassa olevalla naisella :D, vähän pienempi vain ja ylempänä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan mieletön Potterhörhö! Tahtoisin itsekin sen DH-tatskan, jalkapöytään tosin.

      Poista
  4. Kumpa tuo ruoka-ahdistus jättäisi sinut rauhaan ):

    Oi, minäkin haluaisin vielä joskus käydä tuolla Harry Potter -maailmassa, se on ollut jo pitkään unelmani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättäisikin. :c

      Ja kannattaa kyllä jos ikinä saa tilaisuuden, se oli NIIN UPEA siis omg. Ei sanat riitä.

      Poista