torstai 6. joulukuuta 2012

everything is cool


Hyvää 95-vuotissyntymäpäivää Suomelle! Täällä fiilistellään jo kahta kynttilää ikkunassa ja sinivalkoista aamupalaa - riisipuuroa ja mustikoita.

Kiitos ihan hirmuisesti kaikille, jotka eilen kommentoivat minulle eri internetin nurkissa, ette voi arvata miten paljon kannustuksenne merkitsee. Eihän tämä tule olemaan helppoa, ei tietenkään, mutta pelkällä tahdonvoimalla uskon pääseväni jo aika pitkälle. Olen jo nyt tulossa hulluksi kun en tiedä aamupainoani mitä jos se on noussut en mä pysty tähän lihon kuolen norsu saatana läski hyi mutta ehkä se menee ohi.

täysjyväpuuro mantelimaitoon, lasi tuoremehua
ruisleipä (molemmat puolet, ei voita) paprikalla ja vegaanisella "juustolla"
kaksi isoa lautasellista vegaanista sieni-kaalilaatikkoa puolukkasurvoksen kanssa
ruisleipä (molemmat puolet, ei voita) tomaatilla ja vegaanisella "juustolla"
kaksi lasia glögiä mustikkavodkatilkkasen kanssa

Vasta illalla eilisen ruokapäiväkirjaa katsoessani tajusin, miten häiriintynyt ajatusmallini oikeasti on: minulla ei nimittäin ole aavistustakaan, onko tuo normaali määrä ruokaa yhdelle päivälle. Miten en pysty hahmottamaan jotain niin yksinkertaista ilman, että lasken kalorit? Kyllä tuo näyttää vodkaa lukuun ottamatta hups ihan terveelliseltä, mutta onko siinä liikaa yhdelle päivälle? Näyttää aivan järkyttävältä määrältä, pakko siinä on olla liikaa? Ihan liikaa mitä jos olisin tämän päivän -- ei, vaikka siinä kuinka olisi liikaa, niin syön tänäänkin, niin kuin syön huomenna ja sitä seuraavana päivänäkin.

Ehkä lopetan kriiseilyn tälle päivälle, syön aamupalani loppuun ja lähden hautausmaan kautta Kukan kansssa hänen kotipaikkakunnalleen. Ei ole montaa asiaa, jota hyvä seura ja lumihanki ei paranna edes vähän.

12 kommenttia:

  1. minusta tuo vaikuttaa ihan normaalilta määrältä ruokaa yhdelle päivälle, älä turhaan kriiseile !

    VastaaPoista
  2. sun päivän annoskoossa ei ole mitään vikaa, se kuulostaa tosi hyvälle. ja nyt hypin itsekin puuron kimppuun, alkoi tehdä niin mieli.

    ps. tätä edeltävä postaus sai hymyilemään. oon varma, että tuut pärjäämään loistavasti vaikkei aina siltä tuntuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos onnistun hymyilyttämään - ja vähintää yhtä kiva, että ruokani ei kuulosta muiden silmin hirveältä norsumäärältä. Kannnattaakin syödä puuroa, se on tosi hyvää ♥

      Poista
  3. Mun mielestä tuo näyttää oikein terveelliseltä, ehkä siihen voisi jopa lisätä toisen lämpimän aterian, annoskoosta riippuen. (Eikä se kaks lasia terästettyä glögiä mun mielestä mikään suuri synti ole jos ei ole jokailtainen tapa :) ) Toivottavasti lohduttaa jos joku edes sanoo että näyttää hyvältä (plus miljoonasti terveellisemmältä kuin mun syömiset...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee. :3 Joo, ei toi vodka mikään jokailtainen juttu oo, ja ihan hyvä niin. :D

      Poista
  4. Ihan terveellinen määrä ruokaa on :) Tyksin muuten lukea sun blogia.

    Voimia <3

    VastaaPoista
  5. Ihan hyvältä kuulosti sun syömiset, paljon tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa tosi terveelliseltä ja normaalilta! Mä tein itsenäisyyspäivänä mustikkapannaria. Ei ollu kyllä erityisen hyvää, riisipuuro kuulostaa paremmalta :D

    Mutta voimia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riisipuuro on erinomainen vaihtoehto tilanteesta riippumatat. :D Kiitos samoin ♥

      Poista