tiistai 25. joulukuuta 2012

i wouldn't like me


Tänään juostu kolmesti vessaan itkemään, vietetty melkein tunti maaten sängyssä kattoa tuijottaen ja miettien miltä tuntuisi painaa veitsi oikein syvälle, väläytetty lukemattomia tekohymyjä. Olen niin kamalan väsynyt, joulusta tulee Minni mieleen vaikkei vietetty yhtäkään aattoa yhdessä, en pysty edes rauhoittumaan kaktsomalla lempisarjaani kun siitä tulee vain mieleen asioita joita en ajattele en ajattele sitä ei tapahtunut mitään ei tapahtunut eikä mitään tule tapahtumaan. Haluan pois päästäni hetkeksi, haluan ulos tanssimaan kunnes en saa henkeä ja jalat pettää alta mutta ei, tässä minä istun kiltisti hotellihuoneen lattialla ja toivon, että Juulia vastaisi viestiini hymyilytä mua.

Tädin perhe tekee koko ajan selväksi, että he toivovat veljeni olevan täällä minun sijaan. Onko kukaan jutellut Ihmepojan kanssa, onpas ikävä Ihmepoikaa, muistatteko sen kerran kun Ihmepoika sitä ja Ihmepoika tätä. Tulen vessasta silmät punaisina eikä kukaan huomaa.

Hauskaa joulua.

2 kommenttia:

  1. Tulen tosi vihaiseksi vuoksesi, miten ajattelemattomia ja sokeita voikaan ihmiset olla?

    Voimia ja haleja sinulle, toivottavasti loppujoulu olisi mennyt vähän positiivisemmissa tunnelmissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän etteivät he sitä ilkeyttään tee, mutta noh, kyllä siitähän väkisin vähän paha mieli tulee. :/ Onneksi on tuota jouluaattoa lukuun ottamatta mennyt oikein hyvin, en ole ruokaakaan ihan superahdistukseen asti stressannut.

      Poista