keskiviikko 14. marraskuuta 2012

give me love


Tiedän ettei saisi sanoa vihaavansa äitiään, tiedän että pitää olla kiitollinen siitä että ylipäätään on äiti, muttakun hän on niin väliinpitämätön, itsekeskeinen, pinnallinen, tekopyhä lehmä että jopa kuuden ja puolen tuhannen kilometrin välimatkan päästä hän saa minut itkemään kiukusta seitsemältä keskiviikkoaamuna.

Kaiken lisäksi kehoni näytti nappaavan Kukalta jonkun pöpön mukaansa. Olo on kuin itse kuolemalla, todella viehättävää yrittää nukkua kun keuhkot ja nenä eivät kumpikaan toimi, ja tietenkin kissani päätti juuri viime yönä olla rasittavampi kuin ikinä ennen.

Juon vihreää teetä vaaleansinisestä Ugly Dolls -mukista, luen vegaanisen karjalanpaistin reseptiä ja vihaan itseäni.

Hyvää huomenta.

2 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuudesta. Millä korvataan vegaanisessa karjalanpaistissa liha? Tofukuutioilla? Kestääkö tofu niin pitkää hauduttamista?

    (Tiedän että on väärin ajatella että kasvisruoassa vain korvataan liha jollain. Hyvä kasvisruoka toki on jotain niin herkkua eikä jotain sellaista mihin oikeastaan kuuluisi lihaa. Karjalanpaistissa vain mulle on olennaisinta juurikin se liha)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyy, ei, tofu on muutenkin pahaa lihan korvikkeena! Quorn ja seitan on korvikkeina parempia ku tofu ja soija, tässä paistissa on seitania.

      Poista